Uvjeti prodaje

E-bankarstvo, kartice ili opća uplatnica

Ukoliko želite kupiti određeni proizvod, a želite ga platiti karticom, e-bankarstvom ili općom uplatnicom nastavite kupnju stavljanjem proizvoda u košaricu i odaberite opciju kupnje karticom, E-bankarstvom, općom uplatnicom ili gotovinom ili molimo da nam pošaljete e-mail o rezervaciji istoga, a mi ćemo ga staviti izvan prodaje na rok od osam dana. Za isti šaljemo predračun e-mailom. U tom roku dužni ste platiti rezervirani proizvod, a bibliofil.hr je dužan proizvod držati izvan prodaje u tom razdoblju. Nakon isteka roka, bibliofil.hr ne jamči raspoloživost proizvoda. Ukoliko želite platiti gotovinom, bibliofil.hr će predložiti mjesto preuzimanja i za proizvod izdati valjani račun. Postupak rezerviranja je isti kao kod e-bankarstva ili plaćanja općom uplatnicom.

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, bibliofil.hr će elektroničkim putem, dakle e-poštom obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena.

Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).

U slučaju plaćanja e-bankarstvom ili općom uplatnicom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Za sve ostale informacije u vezi narudžbi i eventualno drugih načina i rokova plaćanja, molimo Vas da nam pošaljete upit na bibliofil@bibliofil.hr

 

 

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).